Αποστολή & Επιστροφές

Που χρησιμοποιούμε συνήθως μεθόδους αποστολής USPS EMS, DHL και ούτω καθεξής να μεταφέρει τις παραγγελίες σας και τους αριθμούς παρακολούθησης είναι διαθέσιμα αμέσως μόλις οι παραγγελίες που προορίζονται, και μπορείτε να λάβετε τις παραγγελίες σας σε 5 έως 10 ημέρες. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι σας διεύθυνση αποστολής σας είναι σωστή. Έτσι, μπορείτε να λάβετε το πακέτο άμεσα. Τελωνειακής σαφές, έχουμε πολλές μεθόδους και εμπειρίες, ώστε το πακέτο σας είναι πάντα ασφαλή, και το 99% των παραγγελιών είναι ασφαλή για την παράδοση. Μην ανησυχείτε, εάν το πακέτο σας απορροφήθηκε κατά το έθιμο, εμείς θα πλοίο εκ νέου το πακέτο σας ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Εύκολες επιστροφές 60 ημερών
Προτεραιότητά μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να πάρετε μια πλήρη επιστροφή της τιμής του προϊόντος και τυχόν σχετικών φορολογικών, εντός εξήντα (60) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου.
Για να λάβετε μια πίστωσης προς ανταλλαγή ή μια πίστωση στο λογαριασμό σας χρέωση, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να είναι σε κατάσταση καινούργια, αχρησιμοποίητα ή δεν έχει εγγραφεί με του αρχικές ετικέτες και αυτοκόλλητα που επισυνάπτεται. Στοιχεία θεωρείται ότι φοριέται, χρησιμοποιούνται, βρώμικο ή λείπουν ετικέτες θα επιστραφεί στον αγοραστή με δικά τους έξοδα και θα εκδοθεί καμία επιστροφή.
Διεθνές Ναυτιλιακό
Το κατάστημα μας έχει υιοθετήσει τη διεθνή ναυτιλία λύση FiftyOne να σας επιτρέψει να εύκολα να ψωνίσετε από και το πλοίο σε καμία από τις χώρες που αναφέρονται παρακάτω. Τώρα μπορείτε να ψωνίσετε ιστοσελίδα μας στο επιλεγμένο νόμισμά σας και να δείτε την πλήρη παραγγελία σας συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της έξοδα αποστολής, καταβολή αμοιβής όταν κάνετε check out. Μόλις υποβάλετε την παραγγελία σας, το σύνολο είναι εγγυημένη με τη συναλλαγματική ισοτιμία στο ευρετήριο όταν υποβάλατε την παραγγελία σας. Δεν χρεώνεστε επιπλέον τέλη κατά την παράδοση.

Απορίες, παρακαλώ θυμηθείτε να μας στείλετε email!

Πίσω